Премини на содржината

Финансиски извештаи

Во продолжение се прикажани годишните финансиски извештаи за работата на Здружението за сексуални и родови малцинства КВИР ЦЕНТАР Скопје. Можете да ги консултирате така што ќе го преземете соодветниот документ со клик на копчето „Преземи“.

Тип Датотека Големина Преземи
PDF Финансиски извештај за 2023 101.93 KB Преземи
PDF Финансиски извештај за 2022 101.54 KB Преземи
PDF Финансиски извештај за 2021 259.61 KB Преземи
XLSX Финансиски извештај за 2020 38.70 KB Преземи
XLSX Финансиски извештај за 2019 36.39 KB Преземи
XLSX Финансиски извештај за 2018 38.43 KB Преземи
XLSX Финансиски извештај за 2017 36.13 KB Преземи
XLSX Финансиски извештај за 2016 36.05 KB Преземи