Премини на содржината

Наративни извештаи

Во продолжение се прикажани годишните наративни извештаи за работата на Здружението за сексуални и родови малцинства КВИР ЦЕНТАР Скопје. Можете да ги консултирате така што ќе го преземете соодветниот документ со клик на копчето „Преземи“.

Тип Датотека Големина Преземи
PDF Годишен извештај за 2023 3.29 MB Преземи
PDF Годишен извештај за 2022 3.39 MB Преземи
PDF Годишен извештај за 2021 696.30 KB Преземи
PDF Годишен извештај за 2020 1.30 MB Преземи
PDF Годишен извештај за 2019 2.03 MB Преземи
PDF Годишен извештај за 2018 983.55 KB Преземи
PDF Годишен извештај за 2017 5.09 MB Преземи
PDF Годишен извештај за 2016 2.02 MB Преземи